Kínálat és beszerzés

Eszközkezelés

A Mehr Pars Kft. logisztikai részlege teljes körű szolgáltatást nyújt vásárlás, szállítás, minőségbiztosítás, beszerzés és anyagkezelés területén. A logisztikai menedzsment részleg minden zajló projektet felügyel és gyakorlati feladatokat lát el.

Közbeszerzés menedzsment

Az MPK logisztikai menedzsment csoport teljes körben és hatékonyan képes kivitelezni, koordinálni és irányítani a projekt összes ütemének feladatait. Tapasztalataik révén a logisztika minden területén képesek tanácsokat adni. Megrendelőink elégedettségét a projektek professzionális lebonyolítása garantálja.

Vásárlás

Az MPK professzionális beszerzői csoportja sokéves tapasztalattal rendelkezik az eszközök széles skálájának és mennyiségének beszerzését illetően helyi forrásokból, idő- és költséghatékony módon.

Szállítás

E szolgáltatást professzionális fuvarozó partnereink biztosítják, egyénileg vagy csoportosan, biztosítjuk az anyagok és eszközök határidőn belüli leszállítását a minőség fenntartása mellett. A Mehr Pars saját házi rendszere lehetővé teszi az összes megrendelés és al-megrendelés követését és irányítását, proaktív alapokon, így biztosítva az eszközök és egyéb anyagok védelmét, így biztosítva vásárlóink elégedettségét.

Minőségbiztosítás

A minőségbiztosítási csoport biztosítja, hogy a megvásárolt eszközök és anyagok megfeleljenek a megrendelésben foglalt feltételeknek. Ezt beszállítóink munkájának és minőségbiztosítási dokumentációjának folyamatos ellenőrzése biztosítja. A minőségellenőrzés folyamatainak alaposságát a megrendelt áruk fontossága is befolyásolja.

Anyagkezelés

A kivitelezésben használt anyagok anyagkezelésére olyan rendszer került kidolgozásra, mely biztosítja az összes felhasznált anyag és eszköz költséghatékony és gyors meghatározását, mennyiségi felmérését, beszerzését, szállítását és beépítését. Ezen felül minden információt biztosítunk az anyagokról a felhasználók, projektek és ügyfeleink részére.
A Mehr Pars az SCM (Ellátási lánc menedzsment) módszert használja a szervezésben és kivitelezésben.
A tervezési munkálatok szisztematikus megközelítése révén ügyfeleink a lehető legjobb eredményekben részesülnek.

A Mehr Pars szakmai hátterének köszönhetően teljes körű mérnöki és tervezési munkák biztosítását is vállaljuk ügyfeleink igényei alapján.

Featured Projects