Történetünk

Történetünk

A Mehr Pars Kft. (MPK) 40 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi lakóépületek, lakások építése terén.
Társaságunk célja kiváló minőségű lakóházak építészeti kivitelezése Debrecen területén, piacvezető cégekkel valamint helyi szinten jól ismert és sikeres mérnöki stábbal együttműködve, a kivitelezéshez kapcsolódó munkafolyamatok folyamatos bővítése, fejlesztése mellett.
MPK menedzsment terv mindkét fél részére kedvező stratégia szerint, a partnerek elégedettsége és a társaság fejlődése egyaránt megvalósuljon.
A többdimenziós infrastruktúra fejlesztés, mint fő menedzsment politika nagymértékű tudást és tapasztalat forrása az MPK számára.
Célunk új munkahelyek megteremtése, valamint a kiváló minőségű kivitelezés, valamint az optimális energiafelhasználás és a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználása.

1977 A kezdetek 1977-ben, az alig 23 éves Nasrollah Mahjouri, szakterületének és érdeklődési körének megfelelően építészeti vállalkozásba és befektetésbe kezd. Egy elképesztő utazás kezdete.
1988 Mahjouri Irodaház A Mahjouri irodaházat Nasrollah Mahjouri hozta létre Teherán középpontjában 1988-ban. A nagyléptékű projektek és a vállalkozás fejlődésének ideje.
1994 A vállalat működésének csúcspontja Ekkorra a társaság bőséges tapasztalatra tesz szert; olyan szakaszba lép, amikor több projekt fut párhuzamosan kiváló tapasztalt csapatokkal, kiváló minőségben és a lehető legrövidebb időtartamban.
2003 Új szakemberek, új ötletek, sokoldalúság Elérkezik a szakmai vérfrissítés ideje a vállalatnál, hogy a cég helyzete tovább erősödhessen a munkaerőpiacon; a cég vezetője a hatékonyabb döntéshozás érdekében fiatal szakembereket alkalmaz a jól bevált ötletgazdák mellett.
2017 Fejlesztések a biztos jövőért A vállalat, állandó céljaival és mottójával „Kiváló minőségű házakat mindenkinek” összhangban, piackutatásba kezdett, melynek eredményeképpen következő lépésként Magyarországra esett a választás. E lépés segíthet a vállalatnak tovább fejlődnie számos korábbi tapasztalata alapján, és új irodahelyisége fellendítheti helyi üzleti tevékenységét is. Jövőnk záloga vásárlóink és a minket körülvevők elégedettségében rejlik. Vállalatunk története így folytatódik... .