Építés

Építés

Mehr Pars Kft. építészeti szolgáltatások széles skáláját nyújtja. A Mehr Pars vezetőségének kiemelkedő szakmai tapasztalata révén az MPK építő részlegén példátlan számú, tapasztalt magasan képzett építészeti szakember áll rendelkezésre, bevált eljárások, építészeti technikák és munkafolyamatok mellett.

road-sign-1280249_960_720

Első a biztonság

Az építési folyamatok biztonságossága olyan terület, mely egyrészt kiemelkedő voltával a Mehr Pars büszkesége, másrészt folyamatos fejlesztés tárgyát képezi. A Mehr Pars HSE és biztonságos munkavégzés felé való elkötelezettsége révén a biztonság mind az építési helyszíneken, mind az irodai munka során első számú szempontot jelent a cégvezetés részére.

Építés menedzsment

Az építész részleg folyamatosan figyelemmel kíséri a projektet annak kitűzésétől és kihirdetésétől a tervezésen és előkészületeken át már a valós építkezési fázis megkezdése előtt. Mindezek során kiaknázásra kerül az MPK szakmai tudása a tervezés, kivitelezés, környezeti körülmények, munkaterv, költségek, építészeti technológiák, valamint a beszállítók, a munkaerő és az ügyfél közötti kommunikáció területein. Ez a tudás, a hozzá társuló gyakorlati tapasztalattal együtt lehetővé teszi az építészeti kivitelezés gyors és biztonságos lebonyolítását, amely pénzt és időt takarít meg az ügyfél részére a minőségi termék létrehozása mellett.

IMG_20141027_112845

Kiemelt projektek